Javni razpis za spodbujanje procesnih izboljšav podjetij v letu 2017 - 2018 (Procesne izboljšave 2017-2018) »PRIZ 17-18«


V podjetju s pomočjo sredstev za spodbujanje procesnih izboljšav izvajamo projekt 

ANALIZA IN OPTIMIZACIJA KLJUČNIH PROCESOV V PODJETJU ROGAČ D.O.O.

S pomočjo projekta želimo urediti notranje procesov v smeri digitalizacije poslovnih procesov od faze naročanja, preko nabave materialov, preko usmerjanja proizvodnje in do učinkovite dostave izdelkov do naročnika/kupca. Na tem področju pričakujemo da bomo z ustrezno ureditvijo procesov in postopno avtomatizacijo dosegli bistveno večjo kvaliteto in s tem večjo zadovoljitev zahtev kupcev, skrajšanje proizvodnega cikla in seveda bistveno izboljšanje kvalitet izdelkov.

V prvi fazi si želimo zagotoviti upravljanje dela naših strojev s pomočjo mobilnih aplikacij, kjer bo možno prenesti dogovorjene vzorce tiskanja in vezenja neposredno iz prodajnih specifikacij v proizvodni proces brez vmesnih posegov in oddaljen proženje (začetek izdelave) ter kontrola izvajanja brez stalne prisotnosti človeka, kar že meji na delno robotizirano proizvodnjo.

  

PROJEKT POTEKA V ČASU OD 25.04.2018  DO 10.09.2018

 

NALOŽBO SOFINANCIRATA REPUBLIKA SLOVENIJA IN EVROPSKA UNIJA IZ EVROPSKEGA SKLADA ZA REGIONALNI RAZVOJ. (http://www.eu-skladi.si/)